For å få tilgang til våre delikate matretter for bedre fertilitet må du være deltager på ett av våre kurs. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Denne oppskriften har to enkle steg: lage gurkemeiepasta (som kan lagres i kjøleskapet i flere dager), og dermed lage "Golden milk"

Gurkemeiepasta

  • 1dl vann
  • 35g gurkemeiepulver

Lag pastaen: Ha vannet og gurkemeiepulveret i en liten kjele og varm opp på medium varme. Gurkemeie kan lett sette flekker på klær, gryter og redskap, så vær forsiktig. Rør forsiktig vannet og gurkemeien til en pasta med middels konsistens. Hvis pastaen blir for tørr, tilsett litt mer vann. Kok pastaen i ca 7 til 10 minutter. Den skal ha en litt mørkere brunfarge enn da du startet. Oppbevar i en glassbeholder i kjøleskapet.

Golden milk

  • 1ts gurkemeiepasta
  • 5dl mandelmelk eller havremelk
  • 1ts flytende søtning (f.eks. lønnesirup, honning, agave etc) eventuelt noen dråper mer stevia

Lag melken: Tilsett pastaen og melken i en kjele på middels varme. Rør sakte til melken er varm, men ikke koker. Server med ønsket søtning.