For å få tilgang til våre delikate matretter for bedre fertilitet må du være deltager på ett av våre kurs. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

2 porsjoner

  • 90g solsikkefrø (bløtlagt i 8 timer)
  • 1 stor selleristang
  • 1 stor hvitløksfedd
  • 2ss tørket timian
  • 1/4 ts havsalt
  • 1/2 ts sort pepper
  • 1 stor sitron, økologisk
  • 0,5dl extra virgin olivenolje
  • Store collard blader
  • Etter ønske: raspet gulrot, skivet avocado, paprikaskiver, rød løk, agurkskiver, eller spirer

Variasjon: Tilsett 1ts med karripulver og en klype cayennepepper til patéen for en indisk variant.

Forberedelse: Riv det gule av skallet på sitronen på den fineste delen av rivjernet og press ut saften etterpå. Sil overflødig vann av solsikkefrøene. Ha solsikkefrø, selleri, hvitløk, timian, salt, pepper, sitronsaft, revet sitronskall og extra virgin olivenolje i en blender eller foodprosessor. Kjør alt sammen til det er godt blandet til en jevn paté med litt tekstur.

Forberedelse: Riv det gule av skallet på sitronen på den fineste delen av rivjernet og press ut saften etterpå. Sil overflødig vann av solsikkefrøene. Ha solsikkefrø, selleri, hvitløk, timian, salt, pepper, sitronsaft, revet sitronskall og extra virgin olivenolje i en blender eller foodprosessor. Kjør alt sammen til det er godt blandet til en jevn paté med litt tekstur.